Back to Top
headerfacebook headertwitter headergoogleplus

Årsmöte med Vänföreningen på Kramer

Vårprogram 2019
Datum: 2019-04-29 18:00 - 21:30

Plats: Scandic Kramer Hotell i Malmö

Härmed inbjudes du att delta i det traditionsenliga årsmötet 2019 för Vänföreningen i Skåneländska Gastronomiska Akademien, måndag 29 april, kl 18.00

 

Utöver en delikat och välsmakande 2-rättters middag med möjlighet att smaka av källarens goda viner i en av Malmös mest anrika hotellrestauranger, Kramer Hotel vid Stortorget, kommer du att delta i ett samtal av mycket stor vikt och betydelse.

 

Kvällens samtal avser att forma Vänföreningens framtida verksamhet.

 

Det är viktigt för oss att få veta vad du/ni tycker om Vänföreningens verksamhet. Vänföreningen är av alldeles för stor vikt och betydelse för att dess verksamhet skall vila endast på ett fåtals kunskap, idéer, kontakter och syn på framtiden. Vi skall tillsammans utveckla vår kära Vänförening.

 

Kom och delta i samtalet. Ge din syn på vilka aktiviteter som är av betydelse. Berätta vilken form av möten som du saknar. Var skall vi träffas? När skall vi träffas? Vad får det lov att kosta? Busshållplats eller parkeringsplats, vilket föredras? Osv, osv.

 

Vi börjar kvällen med formella årsmötesförhandlingar kl 18.00, därefter den goda måltiden som övergår i kvällens huvudändamål – Samtalet om framtiden.

 

Eftersom ämnet är av högsta vikt och vi vet att ert engagemang är i högsta grad levande, så sätter vi en tidslimit vid klockan 21.30.

Pris för middagen: 370:-/person. Dryck beställer var och en och betalar på plats.

 

Anmälan till denna VIKTIGA kväll gör man genom att betala till BG: 5258-3127 och skicka ett mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 25 april.

 

VARMT VÄLKOMNA

Christel Malmgren Hammar Preses Akademien

Gerd Gustavsson Vänföreningen/kassör

 

Telefon
070-466 77 65
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Hemsida

 

Alla datum


  • 2019-04-29 18:00 - 21:30

Powered by iCagenda