Vad äter vi idag och vad kommer vi att vilja stoppa i munnen, samtala om och se i våra butiker och på våra restauranger i morgon?
Matintresset slår rekord efter rekord och aldrig har vi pratat och diskuterat om mat som vi gör idag. Vi orienterar oss bland trender och vindar som ibland står i strid med varandra och som gör oss till både förvirrade nyfikna och nyfikna konsumenter, men detta gör oss också klokare och mer medvetna.
Symposiet vänder sig till offentlig och privat måltidssektor, livsmedelsföretag, universitet, och högskolor, kost- /måltidschefer, kost- /hålsorådgivare, kockar, marknadsförare, produktchefer, utbildare, matintresserade och till den intresserade allmänheten. Producerande företag och forskare har möjlighet att delta i symposiet med informationsmaterial eller demonstration av egna produkter
Tid och plats: torsdagen den 14 mars 2019, kl 09.00-16.30, Palaestra, Lunds Universitet, Paradisgatan 4, Lund. Anmälan senast den 28/2. Ladda ner inbjudan som finns nedan
Varmt välkomna!
Karin Wendin, Inger Stiltjestrand Svensson, Jan Hedh
Ledamöter i Skåneländska Gastronomiska Akademien ( SGA)
Powered by iCagenda