Back to Top
headerfacebook headertwitter headergoogleplus

Symposium- Framtidens mat och dryck

Vårprogram 2019
Datum: 2019-03-14

Vad äter vi idag och vad kommer vi att vilja stoppa i munnen, samtala om och se i våra butiker och på våra restauranger i morgon?

Matintresset slår rekord efter rekord och aldrig har vi pratat och diskuterat om mat som vi gör idag. Vi orienterar oss bland trender och vindar som ibland står i strid med varandra och som gör oss till både förvirrade nyfikna och nyfikna konsumenter, men detta gör oss också klokare och mer medvetna.

 

  • Alla ska vinna på mina matval- by good and be good
  • Hälsa- Hälsa- Hälsa, ät naturen och samtidigt rädda den och kroppen.
  • Have Fun! Vi vill bli överraskade, underhållna och visare när vi njuter måltider. Medskapande och kunskap i upplevelsen.

 

Symposiet vänder sig till offentlig och privat måltidssektor, livsmedelsföretag, universitet, och högskolor, kost- /måltidschefer, kost- /hålsorådgivare, kockar,  marknadsförare, produktchefer, utbildare, matintresserade och till den intresserade allmänheten. Producerande företag och forskare har möjlighet att delta i symposiet med informationsmaterial eller demonstration av egna produkter

 

Tid och plats: torsdagen den 14 mars 2019, kl 09.00-16.30, Palaestra, Lunds Universitet, Paradisgatan 4, Lund. Anmälan senast den 28/2. Ladda ner inbjudan som finns nedan 

 

Varmt välkomna!

 

Karin Wendin, Inger Stiltjestrand Svensson, Jan Hedh

 

Ledamöter i Skåneländska Gastronomiska Akademien ( SGA)

 

Telefon
070-466 77 65
E-post
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Alla datum


  • 2019-03-14

Powered by iCagenda