Syrsor och larver eller bara grönsaker - är det framtidens mat? Vad är det vi kommer att äta i framtiden? Finns det plats för fisk och kött? Vad bjuder framtiden på och hur smakar den?
Skåneländska Gastronomiska Akademien anordnar ett symposium om framtidens mat och dryck med några av de främsta forskarna och föreläsarna inom området. Medverkande:

Johanna Gerberich, universitetsadjunkt Högskolan Kristianstad - Presentation
Karolina Östbring, forskare, Inst. Livsmedelsteknik, Lunds Universitet  - Presentation
Martin Ragnar, docent, forskare, författare, ledamot SGA  - Presentation
Matti Leino, agronom, docent i genetik, forskare Stockholms Universitet
Leif Bülow, professor i biokemi, Lunds universitet
Kenneth M Persson, professor vattenresurslära, LTH i Lund, ledamot SGA - Presentation
Kimmo Rumpunen, hortonom, forskare vid SLU, ledamot SGA - Presentation
Peter Andersson, Smakspecialist, Solina Sweden - Presentation
Cecilia McAleavey, Kommunikationsdirektör Oatly, representant för branschorganisationen Växtbaserat Sverige - Presentation

Symposiet kommer att äga rum den 14 mars 2019 kl 9.00 - 16.30 på Palaestra i Lund. Det vänder sig främst till alla i livsmedelsbranschen, men även allmänheten välkomnas.
Symposiet genomförs med stöd av Sparbanken Skåne/Sparbanksstiftelsen Färs och Frosta. För fullständigt program och information om hur man anmäler sig se här.
Pressmeddelande finns här